4 Sezonai liofilizuotos braškės, 23 g.

Produkto kodas: 477906006010
0 (0 atsiliepimai)
8.90 €
Prekę turime:
Vilnius
  • Ozo g. 25, Vilnius (PC „Akropolis")
  • Konstitucijos pr. 7A, Vilnius (PC „Europa")
  • J. Kubiliaus g. 21, Vilnius (Ogmios miestas)
Kaunas
  • M. Valančiaus g. 20, Kaunas
Šiauliai
  • Aido g. 8, Šiauliai (PC „Akropolis")
Klaipėda
  • Birutės g. 6, Klaipėda
Centrinis sandėlis

​Liofilizuotos braškės – sveikas užkandis visiems

Liofilizuotos braškės yra bene populiariausias sveikas užkandis, labai mėgstamas tiek vaikų, tiek suaugusiųjų. Užsisakykite jau šiandien ir pasimėgaukite vasaros skoniu visus metus!

Kas yra liofilizacija?

Liofilizacija – tai maisto džiovinimo procesas šalčiu vakuume. Šio proceso metu iš produktų pašalinamas vanduo, tačiau išsaugomos visos maistinės medžiagos, vitaminai, mineralai, antioksidantai ir natūralus skonis. Dėl to ​liofilizuotos braškės tampa lengvos, ilgai išsilaikančiomis ir yra ypatingai traškios.

Kodėl verta rinktis liofilizuotas braškes?

  • 100% natūralus produktas: be cukraus, konservantų ar dirbtinių dažiklių.

  • Išsaugo visas maistines medžiagas: vitaminas C, vitaminas K, skaidulinės medžiagos, kalis, magnis.

  • Gausu antioksidantų: padeda apsaugoti organizmą nuo laisvųjų radikalų žalos.

  • Stiprina imunitetą.

  • Gerina virškinimą.

  • Gali padėti kontroliuoti svorį.

  • Sveika alternatyva saldumynams.

  • Lengvas ir patogus užkandis: puikiai tinka pasiimti į kelionę, darbą ar mokyklą.

  • Universalus ingredientas: naudokite jas kokteiliams, košėms, jogurtams, varškei, desertams ar tiesiog valgykite vienas.

  • Patrauklus dizainas: patogus indelis išlaiko liofilizuotų braškių šviežumą ir traškumą.

Papildoma informacija:

  • Liofilizuotos braškės yra puikus maisto papildas žygiams pėsčiomis, stovyklavimui ar kelionėms, nes jos yra lengvos, ilgai išsilaiko ir nereikalauja šaldymo.

  • Jas galima naudoti įvairiuose kulinariniuose receptuose, pavyzdžiui, gaminant granolą, sausainius, pyragus ar net ledus.

  • Jos yra puiki dovana sveiko maisto mėgėjams.

  • Laikyti ypač sausoje, tamsioje ir vėsioje vietoje.