Caso WaffleUp vaflių keptuvė

Produkto kodas: 410302
5.0 (6 atsiliepimai)
85.02 €
109.00 €
Prekę turime:
Vilnius
  • Ozo g. 25, Vilnius (PC „Akropolis")
  • Konstitucijos pr. 7A, Vilnius (PC „Europa")
  • J. Kubiliaus g. 21, Vilnius (Ogmios miestas)
Kaunas
  • M. Valančiaus g. 20, Kaunas
Šiauliai
  • Aido g. 8, Šiauliai (PC „Akropolis")
Klaipėda
  • Birutės g. 6, Klaipėda
Centrinis sandėlis
CASO „WaffleUp“ – daugiau nei tik vaflinė.
 
Nesvarbu, ar jie būtų lengvi, purūs, aukso spalvos ar traškūs, naujoviška CASO Design „WaffleUp“ vaflinė stebina savo optimaliais rezultatais! Skirtingai nuo įprastų vaflinių, WaffleUp turi vertikalią kepimo sistemą tobuliems belgiškiems vafliams.
 
Vertikali kepimo sistema tobuliems belgiškiems vafliams. „WaffleUp“ gamina nuostabius, tobulus vaflius (apie 18 cm Ø ir 2,5 cm storio) ir puikiai tinka visų rūšių saldžių ir pikantiškų variantų gamybai. Kodėl nepagaminus skanių bulvinių vaflių ar vaflių su burokėliais, morkomis, sūriu ar žolelėmis? Puikūs užkandžiai tarp valgymų arba kaip ypatingi garnyrai prie kepsninės. Išbandykite šį paprastą vaflių gaminimo būdą ir mėgaukitės rezultatu!

Dėl modernaus, vertikalaus dizaino, pagaminto iš poliarinio sidabro ir nerūdijančio plieno, traukia akį bet kurioje virtuvėje.

Tešlą galima pilti iš viršaus, kad tolygiai pasiskirstytų ir būtų pasiekti optimalūs kepimo rezultatai.
 
Naudotojui tereikia pilti tešlą į įrenginį iš viršaus, kad ji tolygiai pasiskirstytų. Tešlos perteklius surenkamas į indą, kad iš jo būtų galima gaminti kitą vaflį. Tai užtikrina, kad maisto produktai nebus švaistomi, o paruošimas bus ypač švarus.
 
Vaflinė turi penkių galios lygių valdymo rankenėlę, leidžiančią vartotojui pasirinkti norimą skrudinimo laipsnį pagal savo asmeninius pageidavimus. Tai reiškia, kad paruošti vafliai gali būti nuo šviesių ir purių iki aukso rudų ir traškių. Kepimo lemputė padeda pasiekti tinkamą laiką. Kai lemputė dega raudonai, vartotojas gali pilti tešlą; kai lemputė užsidega žaliai, vaflis baigtas ir jį galima išimti iš prietaiso.

Lengvas vaflių pašalinimas dėl dvigubos nepridegančios dangos.
 
  • Su praktiška kepimo lempute
  • Raudona lemputė: supilkite tešlą į prietaisą ir kepkite
  • Žalia šviesa: vaflis pagamintas
  • Garsinis signalas, kai baigiasi kepimo laikas.
  • Integruotas laido vyniotuvas.
  • Piltuvėlis, kad būtų lengva pilti tešlą
Be savo „vidinių vertybių“, ši aukštos kokybės vaflinė taip pat puikiai atrodo. Modernus, vertikalus WaffleUp dizainas iš poliarinio sidabro ir nerūdijančio plieno traukia akį bet kurioje virtuvėje!
 
Vaflių receptas
 
Produktai:
300 gramų miltų (galima ir gluten free mix'ą)
250 mililitrų pieno (galima ir be laktozės)
130 gramų sviesto (galima ir be laktozės)
100 gramų cukraus (vietoje cukraus galima kokosų arba agavų sirupą)
3 vienetai kiaušinių (didesnių)
1.5 šaukštelio vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
Paruošimo būdas:
 
  1. Ištirpinti sviestą ir palikti jį atvėsti.
  2. Kiaušinius labai gerai išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi iki masė pabals ir tūris padidės bent 2-3 kartus. Nepatingėkite plakti, tas trunka keletą minučių, bet iškepę vafliai bus daug puresni.
  3. Šaukštu įmaišyti atvėsusį sviestą, pieną ir persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Tešla turėtų gautis tiršta, riebios grietinės tirštumo. Jeigu būtų skystesnė, įdėkite dar miltų, o jeigu tirštesnė - dar šiek tiek pieno.
  4. Kepti įkaitintoje vaflių keptuvėje. Patys skaniausi šie vafliai būna karšti. Be galo skanu valgyti su uogiene, medumi ar kitais mėgiamais priedais.

Patarimai: Miltų kiekis priklauso nuo kiaušinių dydžio ir miltų rūšies.